İsmail Ay

1976 yılında Tokat, Erbağ'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erbağ'da tamamladı. Meslek hayatına ailelerine ait olan restoranda aşçı yardımcısı olarak başladı. 1996 yılında İstanbul'a yerleşen İsmail Ay, 2000 yılına kadar Gedik Holding ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda aşçıbaşı olarak çalıştı. Daha sonra Bodrum Adahan Otel'de Excutive Chef olarak görev yaptı. 2003 yılında tekrar İstanbul'a dönen Ay, mesleğine ISS Catering'de devam etti.

ISS Catering'de Koordinatör Şef olarak çalışan İsmail Ay, çeşitli aşçılık yarışmalarında jüri olarak görev alıp, aşçılık meslek okullarında genç aşçı adaylarının yetişmesine katkıda bulunuyor. World Master Chefs Society üyeliğinin yanı sıra, Wacs Jürilik Belgesi ve Usta Eğitici Belgesi'ne sahip olan İsmail Ay, evli ve iki çocuk babasıdır.